Nominatie Sparta ION E-Speed van het Jaar 2015

31 januari 2015
Nominatie Sparta ION E-Speed van het Jaar 2015

Terecht trots op deze nominatie. De Sparta E-SPEED is de best verkochte E-SPEED van 2014. Ideaal voor het woon-werk verkeer.

De Sparta ION E-Speed is genomineerd voor Speed E-Bike van het Jaar 2015. Dit jaar wordt voor het eerst een prijs uitgereikt voor de beste Speed E-bike van het Jaar naast de reguliere prijzen van Fiets en E-Bike van het Jaar. De uitrijking van de Awards vindt plaats op zaterdag 28 februari 2015 tijdens de Nationale (E-)Bike Testdagen en de FietsVAK dag in de Expo Haarlemmermeer.

De vakjury bestaat uit negen experts en ervaringsdeskundigen te weten RAI Vereniging, ANWB, Fietsersbond, Fietsonderzoeker, NTFU, Innovam en redactieleden van de fietsbladen Tweewieler, Bike Europe en Fiets.

Basis voor de beoordeling is de geschiktheid voor de gebruikersgroep. Om tot een goed eindoordeel te komen maakt de jury onderscheid in een tiental aspecten, waaronder constructie en afwerking, uitrusting in standaarduitvoering, vormgeving en styling, oorspronkelijkheid en innovatie, veiligheid, rijgedrag/comfort, gebruikte materialen en prijs/kwaliteitverhouding.